2018-09-30 19:00 | Jan Duckert & Troels Langkjær

Søren Pind ny bestyrelsesformand for Langkjaer Cyber Defence

Forhenværende folketingsmedlem og minister Søren Pind tiltræder pr. 1. oktober som ny bestyrelsesformand for Langkjaer Cyber Defence. Han afløser den hidtidige formand Jan Duckert, der sammen med Troels Langkjær grundlagde virksomheden i efteråret 2017. Jan Duckert fortsætter sammen med Troels Langkjær og Niels Bang i bestyrelsen.

"Vi er både glade for og stolte over, at Søren har sagt ja til at overtage posten som bestyrelsesformand. Søren er med sin skarphed, enorme erfaring og brede berøringsflade den helt rette formand til at bidrage til Langkjaer Cyber Defence’s fortsatte rejse mod at blive Danmarks foretrukne samarbejdspartner inden for cybersikkerhed", siger Jan Duckert og Troels Langkjær.

"Siden jeg var med til at føre internetvirksomheden Propeople, nu FFW, fra 20 til 400 ansatte har jeg ønsket mig at være med i en proces, hvor et projekt blev drevet fra et sted til et andet - at skabe noget. Jeg savnede den del i mine sidste år i politik," siger Søren Pind og fortsætter, "Der er samtidig ingen tvivl om, at der i Danmark er et stærkt behov for at sikre virksomheder og institutioner mod cyberangreb, når nu ambitionen er, at Danmark skal være det førende digitale samfund i verden. Der er kræfter, der vil os det ondt. Det kan vi ikke kun overlade til myndighederne at håndtere - det må det private marked også gøre sit til. Det er ikke mindst en erkendelse jeg gjorde mig i min tid som Justitsminister".

"Tilbuddet fra Langkjaer Cyber Defence har jeg derfor valgt at tage imod med stor spænding og glæde. Det er min ambition at være med til at gøre Langkjaer Cyber Defence til det stærkeste brand og den stærkeste virksomhed til at sikre Danmark, danske institutioner og dansk erhvervsliv inden for cybersikkerhed," slutter Søren Pind.