Om os

Langkjaer Cyber Defence leverer uafhængig rådgivning, uddannelse og hjælp til at sikre et effektivt cyberforsvar mod både målrettede og opportunistiske hackere.

Vores hold består af erfarne specialister med mange års anvendelsesorienteret erfaring fra Forsvaret og store internationale virksomheder samt skarpe nye kolleger fra universiteterne og erfarne kræfter fra både erhvervslivet og det politiske Danmark.

Find os på LinkedIn.

Troels Langkjær

Founder & CEO

Søren Pind

Bestyrelsesformand

Jan Duckert

Founder

Torben Laustsen

Executive Advisor

Vores kontor

Vi har til huse på Vester Farimagsgade 41, 6.+7. sal, 1606 København V.

Vores baggrund

Langkjaer Cyber Defence er stiftet i 2017 af Jan Duckert og Troels Langkjær samt Nichlas Holm Jørgensen og Lasse Trolle Borup.

Vi har gennem mange år på cyberfrontlinjen i statens tjeneste og hos store danske virksomheder opbygget en unik viden og erfaring.

Vi har håndteret hundredvis af avancerede cyberangreb, og vi har derfor opbygget en unik viden og erfaring med, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Vores mission er at bidrage til at øge cybersikkerheden i danske virksomheder og i samfundet generelt.

Vores vision er at skabe effektive cyberforsvar hos vores kunder og med vores samarbejdspartnere.

Vi tror på åben dialog

Mange virksomheder har svært ved at forstå hackertruslen og løsningsforslagene fra sikkerhedsindustrien og omsætte den viden til handlinger, der gør en forskel for deres sikkerhed.

Vi står som virksomhed for en åben, gennemsigtig og afbalanceret dialog om både truslerne og de modforanstaltninger der virker og ikke virker.

Effektivt cyberforsvar

Vi har en holdning og en indsigt. Vi siger klart: Gør det der virker allerbedst før noget andet.

Vi hjælper med at skabe overblikket og konkretiserer de mest effektive indsatser både ud fra et økonomisk og et sikkerhedsmæssigt perspektiv.

Det mest effektive cyber forsvar bliver til i en åben og afbalanceret dialog om både truslerne og de bedste modforanstaltninger.

KONTAKT OS